Senior Software Developer

Wie zijn wij?

iXware is een bedrijf dat werknemers de ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen en om invloed te hebben op dat wat we maken. Wij zijn een Nederlands/Canadese Independent Software Vendor (ISV). Wellicht dat je nog nooit van ons gehoord hebt maar, hier een aantal feiten waar wij trots op zijn;

  • We zijn een toonaangevende ISV op het gebied van Document Digitalization en Smart Document Capture;
  • Elke Nederlandse centrale overheid gebruikt bijvoorbeeld onze software;
  • Wij opereren in een internationale nichemarkt;
  • Creativiteit en innovatie is wat we doen;
  • We hebben een duidelijke marktfocus - we luisteren naar onze klanten en partners;
  • We bevinden ons in de voorhoede van de Cloud; we waren actief in de Cloud voordat dat zelfs maar een woord was;
  • We ontwikkelen al onze oplossingen intern;
  • We zijn gewoon anders.

 

Functieomschrijving

In de rol van Junior Account Manager ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop van iXware’s oplossingen en services in de multifunctionele, integrator- en IT-markt. Je promoot iXware en bouwt relaties met klanten en partners op die onze oplossingen en services. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de positie van iXware binnen de doelmarkten. In nauwe samenwerking met ons technische pre-sales team ontwikkel je kansen en ondersteun je onze partners. 

Jouw werkzaamheden omvatten ook het vormgeven en opstellen van aanbiedingen en proposities om te voldoen aan (toekomstige) klantwensen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de iXware Sales, Solution Architects en productontwikkelingsteams. Je bent verantwoordelijk voor het closen van de deal. De rol heeft zowel focus op bestaande klanten en partners, alsook “New Business Development”. De verdeling hiervan heeft veel met jouw persoonlijkheid te maken.

 

Geïnteresseerd? 

Stuur je CV en motivatie naar jobs@ixware.com t.a.v. Menno van Zundert. Of, neem direct contact met ons op door te bellen met +31 10 445 51 55.